HFC NOORD

HFC NOORD We make it tasty!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1087 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij HFC Noord. Meer weten? Ontdek meer

2 jul 2022 om 15:06 Ze komen echt te laat 2 uurtjes
27 jun 2022 om 18:00 Heb niks en namen de telefoon niet en wil mijn geld terug bestel er nooit meer
27 jun 2022 om 17:22 Niet bezorgd Aangegeven om 16:10 er te zijn Bestelde om 15:19 Het is 17/:22 en krijg een mail met een beoordeling
26 jun 2022 om 19:37 Friet was koud en slap
23 jun 2022 om 17:10 Ben nog steeds aan het wachten bezorgen heb je geen diploma voor nodig alleen een navigatie Onzin!!
20 jun 2022 om 21:10 Mijn bestelling was helaas niet compleet. Ik heb direct gebeld en er wordt gewoon niet opgenomen. Ik heb zeker 10x gebeld. Belachelijk weer!!!!! Want ik betaal voor iets dat ik niet heb gehad.
19 jun 2022 om 21:59 Mijn bestelling was niet compleet! Vervolgens gebeld en gaven ze aan dat ze via de camera beeld gezien hebben dat ze alles ingepakt hadden, vervolgens wouden ze niks meer voor me doen! Super slecht behandeld. Nooit meer voor ons!
16 jun 2022 om 20:54 Super snel
12 jun 2022 om 13:20 Lekker vers gebakken en sneller dan aangegeven bezorgd! Top, ga zo door.
8 jun 2022 om 16:20 Heb 2 uur lang gewacht op mijn eten echt zonde geen aanrader ze doen dit elke keer
6 jun 2022 om 21:42 Het duurde 3uur voor de rest goed eten