HFC NOORD

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1701 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij HFC Noord. Meer weten? Ontdek meer

16 apr 2024 om 15:35 Heel lekker eten goed gebakken de patat en de burger was heel lekker
14 apr 2024 om 11:50 Bestelling kwam lekker warm aan, patat vond ik minder maar voor de rest helemaal top!
14 apr 2024 om 4:56 Het eten was goed alleen jammer dat jullie alleen drinken hebben die israel supporten
12 apr 2024 om 4:28 Wat een stink troep tent gatver kreeg me eten na 2 uurtjes en nog ijskoud ook nog smerige bende
10 apr 2024 om 15:46 I didn’t receive my order and I have called the restaurant at least 10 times now. It’s always voice mail. This is unacceptable
10 apr 2024 om 2:58 Duurde wel een uur maar werd netjes aangegeven. Er werd niet gezegd dat het 15 min zou duren en ze kwamen na uur. Top service en kwaliteit was heerlijk. Aanrader !
6 apr 2024 om 5:11 Snel en warm bezorgd. Inclusief de frietjes warm en krokant niet slap. Kwalitatief en betaalbaar.
28 mrt 2024 om 21:29 Het was het lekkerste fastfood dat ik ooit heb gegeten. Mijn bestelling kwam heel snel en warm aan. echt succesvol
28 mrt 2024 om 21:04 Alles was geweldig, bedankt voor alles..
27 mrt 2024 om 15:25 Top
23 mrt 2024 om 20:07 Waardeloze friet. Hamburger was niet te eten. Nooit meer..
11 mrt 2024 om 8:05 Het eten was prima maar exht veel te duur voor qat je krijgt