HALAL FRIED CHICKEN NOORD

HALAL FRIED CHICKEN NOORD We make it tasty!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 320 beoordelingen
8 jul 2020 om 21:47 De burgers waren Oké alleen friet koud en slap. Voor het bedrag wat ik heb besteld had ik beter verwacht.
8 jul 2020 om 20:44 Slecht service. Twee uur later bezorgd. Eten was super koud, geen servetten, geen rietjes, Onbeschofte personeel aan de telefoon. Bij deze zijn jullie een klant kwijt!
1 jul 2020 om 20:44 Door de reviews werd ik een beetje bang en heb ik eerst met het restaurant gebeld. Heb toen vandaag alsnog besteld rond 17:30: mijn bestelling was binnen 15 Minuten bezorgd, warm en compleet! Mijn complimenten!!! Aardige bezorger. We hebben lekker gegeten
30 jun 2020 om 19:36 Rude personnel and the order was more than 2 hours waiting time. Besides they forgot one item in the menu
30 jun 2020 om 19:23 Na 2 uur mijn bestelling ontvangen. Ijskoud en hard. Kon zo alles weggooien.
30 jun 2020 om 19:21 Jammer dat ik na meer dan 1 uur wachten de verkeerde bestelling kreeg en dus nog 30minuten mocht wachten op het eten
28 jun 2020 om 22:22 Eten was heel erg koud en hard
28 jun 2020 om 21:13 De asosiale bezorger. hij vroeg of ik naar beneden kwam. Gaat moeilijk met baby, we wonen met lift. uiteindelijk heeft hij het meegestuurd met de buurman, onder het mom dat het zijn order was . duurde 90+min. Het was super koud! terwijl wij vooraf fooi
27 jun 2020 om 23:50 Super koud!!!! Niet te eten gewoon. Bezorgdiensten gebruiken ook tassen om eten warm te houden. Miss toch maar aanschaffen HFC?? In de opmerkingen nog aangegeven.. Wil absoluut geen koude maaltijden ontvangen en wat denk je .... Alles is super koud!
27 jun 2020 om 20:44 Bezorgtijd was lang maar de chicken maakte dat weer goed
27 jun 2020 om 20:17 Ilater dan we gewent xijn